Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
19 views2 pages

Addition of Large Numbers. Answer

The document provides the answers to addition problems of large numbers. It contains 8 addition problems in the first section and 8 more complex multi-digit addition problems in the second section, providing the sum for each.

Uploaded by

dtfj vjg
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
19 views2 pages

Addition of Large Numbers. Answer

The document provides the answers to addition problems of large numbers. It contains 8 addition problems in the first section and 8 more complex multi-digit addition problems in the second section, providing the sum for each.

Uploaded by

dtfj vjg
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 2

Grade: V Subject: Math

Addition of large numbers ( Answer key)

I)Solve the following:

1. 94102118
2. 957666983
3. 637429465
4. 980818092
5. 1202133740
6. 686191874
7. 340090283
8. 548969548

II) Find the sum of:


1) 2,78,93,000 and 15,00,00,300
Ans : 177893300
2) 975,000,207 and 100,701,817
Ans : 1075702024

3) 605,003,000 and 900,061,011


Ans : 1505064011

4.) 88,11,00,251 and 20,00,06,972


Ans : 1081107223

5.) 43,00,00,000 and 11,00,305


Ans : 431100305

6.) 4,675,201 and 9,999,999


Ans : 14675200

7) 1,100,251 and 2,106,972


Ans : 3207223

8) 2,15,97,516 and 5,37,06,973


Ans : 75,304,489

You might also like