Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
186 views4 pages

CSS FINAL EXAM Q&A (BTH) (2) Ttege

This document contains a CSS final exam question and answer key. It includes 29 multiple choice questions testing concepts related to workplace ethics, communication skills, time management, goal setting, and presentation skills. The answers provide brief explanations for the essential skills or concepts being assessed by each question.

Uploaded by

Harshit Kumar
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
186 views4 pages

CSS FINAL EXAM Q&A (BTH) (2) Ttege

This document contains a CSS final exam question and answer key. It includes 29 multiple choice questions testing concepts related to workplace ethics, communication skills, time management, goal setting, and presentation skills. The answers provide brief explanations for the essential skills or concepts being assessed by each question.

Uploaded by

Harshit Kumar
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 4

CSS FINAL EXAM Q&A

1. Making right decision means—-


Ans: (Selecting appropriate alternative from the available
alternatives.)
2. Seniors behaving in a morally upright manner set an
example for employees to follow. This leads to good
workplace ethics.-
Ans: (Agree)
3. Careful and attentive listening is an essential part of
developing effective interpersonal skills.
Ans: (Agree)
4. Preparing a checklist of your tasks shows that—-
Ans: (You wish to complete them on time.)
5. A presentation satisfies the prime need of __________ on
various subjects between either two people or a group of
people.
Ans: (Communication)
6. If you cultivate a habit of reasoning out things with yourself
or with friends and comrades, —-
Ans: (You realize that there is nothing serious at the base of
these feelings.) 7. Sameer calls his friend and relatives
frequently when he is an office. This Indicate That——
Ans: (He is misusing the company time.)
CSS FINAL EXAM Q&A
8. When you communicate with a person who is not actually
present in front of you, you use best of your interpersonal
skills.
Ans: (Disagree)
9. I cannot do what I or others expect because the
expectations are unrealistic. This indicates—-
Ans: (Pessimistic attitude)
10. You delay the expected action on the things you have
planned. This indicates that —-
Ans: (you procrastinate the things.)
11. I control my anger and handle the difficult situation. I
know how to manage my stress.
Ans: (Agree)
12. What is more important is splitting the larger goals in life
into -----
Ans: (Small achievable targets.)
13. When we prepare any presentation, we should give
priority to —
Ans: (The content of the presentation)
14. If your mind does not accept the goal you have decided, it
will —-.
Ans: (Start giving excuses about achieving the goal)
15. If you set a goal for yourself and in the due course of time
you find it difficult to achieve your goal. What will you do?
CSS FINAL EXAM Q&A
Ans: (Split it in to smaller and achievable target)
16. Santee always joins the office meetings late. This means—
-
Ans: (He doesn’t respect others’ time which is not acceptable
workplace ethics.)
17. The statement ———will help your friend in building trust
in you.
Ans: (You will never give away your friends secrets.)

18. You visit a dam with your friends. You see there warning
signs on the banks of the dam stating that swimming is
prohibited. One of your friends suggests that you should take
a dip in the water and play some water games. You would—-
Ans: (Stop your friends from going to swim)
19. In the organization, there is a collective responsibility of
completing a given job in a specific time. This is broadly called
a ——.
Ans: (Plan)
20. Jealousy makes the person —-.
Ans: (Incapable of appreciating well in others)
21. Preparing a to-do list helps you to —–
Ans: (Priorities your tasks as per the available time.)
22. Spending some time in planning your day is ——
Ans: (Good as it enables you to utilize the available time
productively.)
CSS FINAL EXAM Q&A
23. Taking responsibility for your actions is a major factor
when it comes to workplace ethics. This is
Ans: (Accountability)
24. Short term goals can be accomplished in —-
Ans: (In a year)
25. ____________ is the most important component of
making successful presentations.
Ans: (Preparation)
26. To identify negativity in you —-.
Ans: (Speak about your weakness with your friends)
27. When you join a new friend circle, there is nothing wrong
in —
(Proudly presenting your talents)
28. In a presentation, you should accept different views of
different people. This shows your —
Ans: (Positive attitude and positive acceptance of critical
feedback.)
29. Mena saw her colleague’s mailbox open when her
colleague was not in her place. What should be Meean’s
reacion to this?
Ans: (Meena should inform this to her colleague on her
return.)

You might also like