Latest Version: 6.
0
Question: 1
Which assignment block do you use to visualize the distribution steps assigned to a contract?
A. Subscription-specific data
B. Fulfillment status
C. System Status
D. Transaction history
Answer: B
Question: 2
Which of the following steps are performed automatically by SAP S/4HANA Service: SOM Order
Distribution Infrastructure? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Activation of subscription order
B. Distribution of charge plan
C. Activation of services
D. Distribution of subscription contract
Answer: A,D
Question: 3
After you submit a subscription order, when is the final subscription contract status set?
A. After the subscription order distribution is complete
B. After the subscription order is rejected
C. When the subscription order distribution starts
D. At the time the subscription order is submitted
Answer: D
Question: 4
What does a chargeable item class define?
A. The default and user properties of a service
B. The chargeable item dependency
C. The link to an assigned service provider
D. The chargeable item sequence
Answer: A
Question: 5
Which technologies are used for the replication path of a subscription- /provider contract between SAP
S/4HANA Service: SOM, SAP S/4HANA Convergent Invoicing, and SAP Convergent Charging? Note: There
are 2 correct answers to this question.
A. oData
B. Order Distribution Infrastructure
C. SOAP web services
D. IDoc
Answer: B,C
Question: 6
Your project requires that some customers use different clearing rules. This rule prioritizes open
receivables for certain products. Which SAP object do you use to define this payment clearing rule?
A. Product
B. Cost center
C. Main- / subtransaction
D. General ledger account
Answer: C
Question: 7
Which of the following could you use to transport a set of catalog objects to a remote SAP CC system?
A. Change Object Set
B. Charge Management List
C. Catalog List
D. Change List
Answer: C
Question: 8
Which configuration objects determine the data entry fields that are available on a business partner?
Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Business partner type
B. Business partner group
C. Business partner number
D. Business partner category
Answer: A,D
Question: 9
What type of component is a mapping table introducer?
A. Comparator
B. Function
C. Splitter
D. Operator
Answer: A
Question: 10
Which assignment blocks are part of the cross catalog mapping in SAP S/4HANA Service: SOM? Note:
There are 3 correct answers to this question.
A. Technical Resources
B. Counters
C. Shared Products
D. Parameters
E. Sales Organizations
Answer: A,B,D