1. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=10;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
2. What is the output of the below code?
var i=4;
for(var i;i<=14;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
3. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=5;){
console.log(i)
}
Correct Answer: Infinite loop
4. What is the output of the below code?
for(var i=0;;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: Condition is not given.So it will go to the infinite loop
5. What is the output of the below code?
for(var i=-3;i<=3;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer : -3,-2,-1,0,1,2,3
6. What is the output of the below code?
for(var i=-4;i<4;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -4,-3,-2,-1,0,1,2,3
7. What is the output of the below code?
for(var i=10;i>=1;i--){
console.log("i")
}
Correct Answer: “10” times “i” will print
8. What is the output of the below code?
for(var i=10;i>=5;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: Infinite loop.Because every time condition is true.loop never stops.
9. What is the output of the below code?
for(var i=-45;i<=-40;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -45,-44,-43,-42,-41,-40
10. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=10;i++){
console.log(i*i)
}
Correct Answer: 1,4,9,16,25,36,49,64,81,100
11. What is the output of the below code?
for(var i;i<5;i++){
console.log(i*i)
}
Correct Answer: Initial value not given.
12. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<="6";i++){
console.log(i*4)
}
Correct Answer: 4,8,12,16,20,24
13. What is the output of the below code?
for(var i="1";i<6;i++){
console.log(i*2)
}
Correct Answer: 2,4,6,8,10
14. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=4;i++){
console.log("i*i")
}
Correct Answer: 4 times “i*4” will prints
15.What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=5;i++){
console.log(i**3)
}
Correct Answer: 1,8,27,64,125
16. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=4;i--){
console.log(i*2)
}
Correct Answer: It will go infinite loop
17. What is the output of the below code?
for (var i = 38; i >= 30; i--) {
console.log(i)
}
Correct Answer: 38,37,36,35,34,33,32,31,30
18. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=5;i++){
console.log(i*4)
}
Correct Answer: 4,8,12,16,20
19. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=10;i++){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 2,4,6,8,10
20. What is the output of the below code?
for(var i=20;i>=10;i--){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 20,18,16,14,12,10
21. What is the output of the below code?
for(var i=10;i<=20;i++){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 10,12,14,16,18,20
22. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=20;i=i-4){
console.log(i)
}
Correct Answer: Infinite loop
23.What is the output of the below code?
for(var i=0;i<=10;i=i+3){
console.log(i)
}
Correct Answer: 0,3,6,9
24. What is the output of the below code?
var i = "3";
var n = "10"
for (var i; i <= n; i+2) {
console.log(i)
}
Correct Answer: This code will not get any output Because condition is false.
25. What is the output of the below code?
for(var i=5;i<="10";i=i+2){
console.log(i)
}
Correct Answer: 5,7,9
26. What is the output of the below code?
var i="7";
var n="10";
for(var i;i>=n;i=i-1){
console.log(i)
}
Correct Answer: 7 (string)
27. What is the output of the below code?
for(var i=5;i==20;i=i+1){
console.log(i)
}
Correct Answer: The output will not get any output.Because condition is false
28. What is the output of the below code?
var i=10;
var n="10"
for(var i=10;i==n;i=i+1){
console.log(i)
}
Correct Answer: 10
29. What is the output of the below code?
for(var i=13;i<=20;i=i+1){
console.log(i)
}
Correct Answer: 13,14,15,16,17,18,19,20
30.What is the output of the below code?
for(var i=2;i<=20;i=i-4){
console.log(i)
}
Correct Answer: It will go the Infinite loop
31. What is the output of the below code?
var n="20"
for(var i=4;i<=n;i=i+4){
console.log(i)
}
Correct Answer: 4,8,12,16,20
32. What is the output of the below code?
for(var i=5;i<10;i=i+1){
console.log(i)
}
Correct Answer: 5,6,7,8,9
33. What is the output of the below code?
for(var i=10;i<10;i=i+2){
console.log(i)
}
Correct Answer: This will code execute.Because condition is false.
34. What is the output of the below code?
for(var i=3;i<10;i=i+2){
console.log(i)
}
Correct Answer: 3,5,7,9
35. What is the output of the below code?
for(var i=10;i != 20;i=i+2){
console.log(i)
}
Correct Answer: 10,12,14,16,18
36. What is the output of the below code?
var i=20;
var n="20";
for(var i=20;i === n;i=i+2){
console.log(i)
}
Correct Answer: This code will not execute.Because condition is false.
37. What is the output of the below code?
for(var i=24;i<30;i=i-1){
console.log(i)
}
Correct Answer: It will go into an infinite loop.
38. What is the output of the below code?
for(var i=80;i<=100;i=i+5){
console.log(i)
}
Correct Answer: 80,85,90,95,100
39. What is the output of the below code?
for(var i=10;i>=3;i=i-2){
console.log(i)
}
Correct Answer: 10,8,6,4
40. What is the output of the below code?
for(var i=20;i>16;i=i+4){
console.log(i)
}
Correct Answer: It will go Infinite loop
41. What is the reason for the below code?
for(var i=30;i>24;i=i+1){
console.log(i)
}
Correct Answer : Every time the “i” value increments by 1 the loop will iterate infinite times
42. What is the output of the below code?
for(var i=100;i>85;i=i-5){
console.log(i)
}
Correct Answer: 100,95,90
43. What is the reason behind the below code?
for(var i;i>54;i=i-1){
console.log(i)
}
Correct Answer: The code will not execute because initialisation is not there
44. What is the output of the below code?
var n="20"
for(var i=20;i==n;i=i-1){
console.log(i)
}
Correct Answer: 20
45. What is the output of the below code?
for(var i=20;i>=15;i=i+1){
console.log(i)
}
Correct Answer: It will go into an infinite loop.
46. What is the output of the below code?
for(var i=10;i>3;i=i-2){
console.log(i)
}
Correct Answer: 10,8,6,4
47. What is the output for the below code?
for(var i=-10;i<=10;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -10,-9,-8,-7,-6,-5,....0,1,2,3,...10
48. What is the output of the below code?
for(var i=10;i>=-10;i--){
console.log(i)
}
Correct Answer: 10,9,8,7,6,5….0,-1,-2,-3.-4….-10
49. What is the output for the below code?
for(var i=-5;i<=10;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -5,-4,-3,-2,-1,0,1,2,3,...10
50. What is the output for the below code?
for(var i=-5;i<=-2;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -5,-4,-3,-2
51. What is the output of the below code?
for(var i=-6;i<=0;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -6,-5,-4,-3,-2,-1,0
52. What is the output of the below code?
for(var i=-10;i<=0;i++){
console.log(i)
}
Correct Answer: -10,-9,-8,-7,-6,-5,-4.-3,-2,-1,0
53. What is the output of the below code?
for(var i=4;i>=-4;i--){
console.log(i)
}
Correct Answer: 4,3,2,1,0,-1,-2,-3,-4
54. What is the output of the below code?
for(var i=0;i<=10;i++){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 0,2,4,6,8,10
55. What is the output for the below code?
for(var i=12;i>=4;i-2){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 12,10,8,6,4
56. What is the output of the below code?
for(i=20;i<30;i--){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: It will go the Infinite loop
57. What is the output for the below code?
var n="10"
for(i=10;i==n;i++){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 10
58. What is the output for the below code?
for(var i=0;i<=10;i++){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 1,3,5,7,9
59. What is the output for the below code?
for(var i=2;i<=14;i=i+2){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: This code will not execute
60. What is the output for the below code?
for(var i=3;i<=14;i=i+2){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 3,5,7,9,11,13
61. What is the output for the below code?
for(var i=20;i<=31;i++){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 21,23,25,27,29,31
62. What is the output for the below code?
for(var i=40;i<=60;i++){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 41,43,45,47,49….59
63. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<10;i++){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 1,3,5,7,9
64. What is the reason behind this code?
for(var i=1;i>10;i=i-1){
console.log(i)
}
Correct Answer: The code will Condition fail.The code will not execute
65. What is the output for the below code?
for(var i=10;i>=1;i=i-1){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 10,8,6,4,2
66. What is the output for the below code?
for(var i=10;i>1;i=i-1){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 9,7,5,3
67. What is the output for the below code?
for(var i=100;i>80;i=i-1){
if(i%2===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 100,98,96,94,92,90…82
68. What is the output for the below code?
for(var i=95;i>85;i=i-1){
if(i%2!==0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 95,93,91,89,87
69. What is the output for the below code?
for(var i=1;i<=10;i++){
console.log(i*4)
}
Correct Answer: 4,8,12,16,20,24,28,32,36,40
70. What is the output for the below code?
for(var i=1;i<=10;i++){
console.log(i*i)
}
Correct Answer: 1,4,9,16,25,36,49,64,81,100
71. What is the output of the below code?
for(var i=1;i<=10;i++){
console.log(i*2)
}
Correct Answer: 2,4,6,8,10,12,14,16…20
72. What is the output for the below code?
for(var i=10;i>=4;i=i-2){
console.log(i*2)
}
Correct Answer: 20,16,12,8
73. What is the output for the below code?
for(var i=10;i>=5;i=i-1){
console.log(i*4)
}
Correct Answer: 40,36,32,28,24,20
74. What is the Reason behind the below code?
for(var i=10;i<5;i=i+1){
console.log(i*4)
}
Correct Answer: Condition false.The code will not execute
75. What is the output of the below code?
for(var i=0;i<=10;i++){
if(i%2===0 && i%3===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 0,6
76. What is the output for the below code?
for(var i=10;i<=40;i++){
if(i%2===0 && i%3===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 12,18,24,30,36
77. What is the output for the below code?
for(var i=10;i<=40;i++){
if(i%4===0 && i%5===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 20,40
78. What is the output for the below code?
for(var i=20;i<=40;i++){
if(i%2===0 && i%4===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 20,24,28,32,36,40
79 .What is the Output for the below code?
for(var i=0;i<=10;i++){
if(i%2===0 || i%5===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 0,2,4,6,8,10
80 .What is the output for the below code?
for(var i=10;i<=20;i++){
if(i%2===0 || i%5===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 10,12,14,15,16,18,20
81. What is the output for the below code?
for(var i=20;i<=40;i++){
if(i%5===0 || i%10===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 20,25,30,35,40
82. What is the output for the below code?
for(var i=20;i<40;i++){
if(i%4===0 || i%15===0){
console.log(i)
}
}
Correct Answer: 20,24,28,30,32,36