Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
58 views7 pages

2V0-33 22pse

Exam vsphere 102

Uploaded by

Golden Gold
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
58 views7 pages

2V0-33 22pse

Exam vsphere 102

Uploaded by

Golden Gold
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 7

VMware

2V0-33.22PSE
VMware Cloud Professional
QUESTION & ANSWERS

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html
QUESTION: 1

A cloud administrator needs to create a virtual machine that requires layer 2 connectivity to an on-premises
workload. Which type of network segment is required?

Option A : Existing

Option B : Routed

Option C : Outbound

Option D : Extended

Correct Answer: A

QUESTION: 2

What is the purpose of the VMware Cloud on AWS compute Gateway (CGW)?

Option A : A Tier-0 router that handles routing and firewalling for the VMware vCenter Server and other
management appliances running in the software-defined data center (SDDC).

Option B : A Tiear-1 router that handles routing and firewalling for the VMware vCenter Server and other
management appliances running in the software-defined data center (SDDC).

Option C : A Tier-1 router that handles workload traffic that is connected t0 routed compute network
segments.

Option D : A Tier-0 router that handles workload traffic that is connected to routed compute network
segments.

Correct Answer: C

Explanation/Reference:

Compute Gateway (CGW) The CGW is a Tier 1 router that handles network traffic for workload VMs connected to routed

compute network segments. Compute gateway firewall rules, along with NAT rules, run on the Tier 0 router. In the default

configuration, these rules block all traffic to and from compute network segments (see Configure Compute Gateway

Networking and Security).

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html
QUESTION: 3

When configuring VMware Cloud Disaster Recovery (vCDR), with what can protection groups and disaster
recovery plans be associated?

Option A : Only a single vCenter instance in the VMware Cloud software-defined data center (SDDC) or
multiple vCenter instances in the on-premises data center

Option B : Multiple vCenter instances in the same VMware Cloud software-defined data center (SDDC) or
only a single vCenter in the on-premises data center.

Option C : Multiple vCenter instances in the same VMware Cloud software-defined data center (SDDC) or
on-premises data center.

Option D : Only a single vCenter instance in the on-premises data center or VMware Cloud software-
defined data center (SDDC).

Correct Answer: C

QUESTION: 4

What is the issue with the management CIDR that is causing the deployment to fail?

Option A : It is an invalid size.

Option B : It is part of the reserved CIDRs.

Option C : It overlaps with the AWS subnet.

Option D : It overlaps with the AWS VPC CIDR.

Correct Answer: C

Explanation/Reference:

https://docs.aws.amazon.com/whitepapers/latest/sddc-deployment-and-best-practices/deploying-vmware-cloud-on-aws-

sddc.htmlThis must be a RFC1918 private address space (10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12, or 192.168.0.0/16) with CIDR block sizes of

/16, /20, or /23. The management CIDR block cannot be changed after the SDDC is deployed. Choose a range of IP addresses

that does not overlap with the AWS subnet you are connecting to. If you plan to connect the SDDC to an on-premises DC or

another environment, the IP subnet must be unique within your enterprise network infrastructure. Choose a CIDR that will give

you future scalability.

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html
QUESTION: 5

A cloud administrator is asked to validate a proposed internetworking design that will provide connectivity to
a VMware Cloud on AWS environment from multiple company locations. The following requirements must be
met:

Option A : Connectivity the VMware Cloud on AWS environment must support high-throughput data
transfer.

Option B : Connectivity the VMware Cloud on AWS environment must NOT have a single point of failure.

Option C : Any network traffic between on-premises company locations must be sent over a private IP
address space.

Correct Answer: A

QUESTION: 6

A customer is looking to leverage a VMware Public Cloud solution to provide them with additional compute
capacity as seasonal demand increase for their online business. The current on-premises data center is
configured as follows: VMware vSphere 7.0 VMware vSphere Distributed Switch (vDS) 7.0 Management and
Server network - 172.18.0.0/16 vMotion network - 192.168.120.0/24 250 application servers Given the
information in the scenario, which capability of VMware HCX will the customer not be able to utilize?

Option A : Layer 2 extension

Option B : WAN optimization

Option C : Bulk migration

Option D : Cold migration

Correct Answer: A

QUESTION: 7

A cloud administrator is managing a VMWare Cloud on AWS environment. Currently, there is a single cluster
consisting of four i3.metal hosts. Due to increased demand, cluster capacity has to be expanded by 64 Cores
and 640GB of memory. What should the administrator do to meet the demand?

Option A : Add three c4.metal hosts the cluster

Option B : Add one i3en.metal host the cluster.

Option C : Add two i3.metal hosts the cluster.

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html
Option D : Add 16 CPU cores the existing hosts.

Correct Answer: C

QUESTION: 8

What are two incident management services included in the VMware Cloud on AWS Service management
process?

Option A : Workload incident management

Option B : Return to service

Option C : SDDC upgrades

Option D : Email notifications for pending upgrades

Option E : Severity classification

Correct Answer: A,B

Explanation/Reference:

Incident and Problem Management: VMware will provide incident and problem management services (e.g., detection, severity

classification, recording, escalation, and return to service) pertaining to availability of the Service Offering. VMware is

responsible for incident and problem management (e.g., detection, severity classification, recording, escalation, and return to

service) pertaining to all virtual machines that you have deployed in your SDDC.

QUESTION: 9

A Cloud Administrator managing a VMware Cloud on AWS environment connected to an on-premises data
center using IPSec VPN connection. The Administrator is informed of performance issues with applications
replicating data between VMware Cloud and the On-premises datacenter. The total bandwidth used by this
replication is 3.8 Gbps. What should the administrator do to improve application performance?

Option A : Deploy a layer 2 VPN connection.

Option B : Contact VMware support to request more bandwidth for IPSec VPN Connection

Option C : Deploy VMware HCX.

Option D : Deploy AWS Direct connect.

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html
Correct Answer: A

QUESTION: 10

Which three types of gateways can be found in VMware cloud on AWS (Choose three?)

Option A : Compute Tier-1

Option B : Tire-0

Option C : Distributed Tier-1

Option D : Management Tire-0

Option E : Management Tire-1

Option F : Standard Tier-1

Correct Answer: A,D

QUESTION: 11

A cloud administrator is tasked with deploying a new software-defined data center (SDDC) in VMware Cloud
on AWS and has been able to log into the VMware Cloud console Successfully. However, they cannot access
the VMware Cloud on AWS Services. Which two tasks need to be performed for the administrator to gain
access? (Choose two.)

Option A : The cloud administrator will need the globalcloudadmin role in the VMware Cloud on AWS
service.

Option B : The cloud administrator will need to request access to the VMware Cloud on AWS service

Option C : The cloud administrator will need the Administrator role in the VMware Cloud on AWS service.

Option D : The cloud administrator will need to create a new subscription for the VMware Cloud on AWS
service.

Option E : The cloud administrator will need the cloudadmin role in the VMware Cloud on AWS service.

Correct Answer: C,D

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html
QUESTION: 12

A Cloud Administrator is managing a VMware Cloud environment consisting of a single cluster with to hosts.
The administrator is trying to create a new virtual machine and is getting the following error message:
cannot complete file creation operation. There are currently 2 unable failure domains. the operation requires
3 more usable fault domain. failed to create object.

Option A : The VM storage policy is configured Incorrectly for the cluster.

Option B : vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) is enabled.

Option C : There is insufficient CPU and memory based on the current virtual machine resource
reservation settings.

Option D : One of the hosts is in maintenance mode.

Correct Answer: A

QUESTION: 13

Which two Tanzu Kubernetes Grid service component must an administrator configure within VMware Cloud
to enable to deploy a namespace or their Kubernetes Application developments? (Choose two)

Option A : Tanzu Kubernetes Cluster

Option B : Tanzu Application Platform

Option C : Tanzu Observability by Wavefront

Option D : Management cluster

Option E : Tanzu Service Mesh

Correct Answer: A,D

https://www.certsexpert.com/2V0-33.22PSE-pdf-questions.html

You might also like