Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
15 views3 pages

CH 08

Uploaded by

3725132
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
15 views3 pages

CH 08

Uploaded by

3725132
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 3

1.

Client-server architecture holds the client responsible for_____ and server is only responsible for
_____.
A. Application Logic; Presentation Logic
B. Presentation Logic; Data Access Logic and Data Storage
C. Data Access Logic and Presentation Logic; Data Storage
D. Application Logic; Data Storage
E. Data Storage; Application Logic
Ans: b

2. The development tools used to create mainframe-based systems are:


A. Very user friendly
B. Not very user friendly
C. Require no special skills to maintain
D. Difficult at first, but the skills are easy to acquire
E. None of the above
Ans: b

3. Project teams often _________ the ________ associated with creating secure, efficient client-server
applications.
A. Overestimate; Difficulty
B. Overestimate; Simplicity
C. Underestimate; Difficulty
D. Underestimate; Simplicity
E. None of the above
Ans: c

4. An example of a capacity requirement would be:


A. Transmissions require 287K of data
B. The systems uptime will be 99%
C. Response time must be <2.8 seconds for any transactions
D. The inventory database will be updated in real time
E. None of the above
Ans: a

5. Most information systems are comprised of one computer.


A. True
B. False

6. The objective of architecture design is to determine what parts of the application software will be
assigned to what hardware.
A. True
B. False
Ans: b

7. The architectural components of any system are the network and the hardware.
A. True
B. False
Ans: b

8. Client computers, Servers and Networks are the three primary hardware components of a system.
A. True
B. False
Ans: a

9. An example of a cultural requirement would be offering the system in English and Spanish.
A. True
B. False
Ans: a

NEW QUESTIONS:
1) Cultural requirements are only important in worldwide companies.
a) True
b) False
Ans: b

2) Which is NOT used in creating the architectural design?


a) Security requirements
b) Performance requirements
c) Cultural requirements
d) Functional requirements
e) Political requirements
Ans: d

3) Client-Server techniques include what group of components?


a) Hardware and software
b) Software and network
c) Software, networks, and mobile devices
d) Hardware, software, and networks
e) Networks and test cases
Ans: d

4) Cloud computing is a type of architectural design.


a) True
b) False
Ans: a

5) Security requirements are best dealt with during test case generation.
a) True
b) False
Ans: b

You might also like