1. Which few are specific to Project Manufacturing.
Identify the three setups
that are required to have an expenditure type specific to Project
Manufacturing.
You implement Project Manufacturing along with Project Costing for
manufacturing company. You define various expenditure types in which few
are specific to Project Manufacturing. Identify the three setups that are
required to have an expenditure type specific to Project Manufacturing.
A. Rate Required is enabled for theExpenditureType.
B. "Work In Process" class is associated with the Expenditure Type.
C. "Miscellaneous transactions" classis associated with the Expenditure Type.
D. "Inventory" class is associated with the ExpenditureType.
E. Rate Required Is not enabled for the Expenditure Type.
Ans: ABD
2. Identify the correct setup to Integrate Project costing with Oracle Inventory.
Identify the correct setup to Integrate Project costing with Oracle Inventory.
A. In Oracle Inventory, enable Project Cost Collection for each organization.In Oracle Projects,
define an expenditure type with class "Inventory."Define the project related transaction source in
Oracle Inventory.
B. Set up Oracle Project Manufacturing.In Oracle Projects, define an expenditure type with class
"Inventory."Define the project-relatedtransaction source in Oracle Inventory.
C. In Oracle Inventory, enable Project Cost Collection for each organization.In Oracle Projects,
define an expenditure type with class "Inventory."Define the project-related transaction type in
Oracle Inventory.
D. Oracle Project Manufacturing must be set up.In Oracle Inventory, enable Project Cost
Collection for each organization.Define the project-related transaction source inOracle Inventory
Ans: C
3. Which types of rate schedules should be defined to allow rates to be used to generate
financial plans?
Which types of rate schedules should be defined to allow rates to be used to generate financial
plans?
A. Job Labor Rates ScheduleNon Labor Rate Schedule
B. Resource Class SchedulePlanning Rate ScheduleLabor Rates Schedule
C. Resource Class ScheduleLabor Rates ScheduleNon Labor Rate Schedule
D. ResourceClass SchedulePlanning Rate ScheduleNon LaborRates Schedule
Ans: c
4. Which step would you perform to set up the required expense account?
Your company has set up the burdening functionality to capture the overheads incurred on all
projects. They have decided to store these overhead costs as a separate expenditure item on the
same project and also charge it to a separate expense account. Which step would you perform to
set up the required expense account?
A. Setup the accountat the expenditure typedefined for the Burden transaction.
B. Setupthe Total Burdened Cost Credit AutoAccounting function.
C. Set up the Burden Cost Account AutoAccounting function.
D. Set up the BurdenCostClearing Account AutoAccountingfunction.
E. Set up the accountatthe expenditure category defined for the Burden transaction.
Ans:A
5. Which three options would result in a billing event being excluded from an invoice?
Which three options would result in a billing event being excluded from an invoice?
A. No taskisassigned to the event.
B. No event date has been entered.
C. The event dateis later than the invoice date when the process for draftinvoicegeneration
issubmitted.
D. The event has been placed on hold.
E. No revenue amount has been entered on the event.
Ans:BCE
6. Identity three transactions that can be entered as a pre-approved expenditure batch:
Identity three transactions that can be entered as a pre-approved expenditure batch:
A. Burden
B. Supplier Invoices
C. Usages
D. Expense Reports
E. Miscellaneous
Ans:ADE
7.How would they ensure that for specific types of work they always have an advance payment?
A company requires advance payments for their contract projects. How would they ensure that
for specific types of work they always have an advance payment?
A. Create a specific agreement type and use the advance receipts required extension toensure that
theseagreements require advancepayments.
B. Set the customer profilein Accounts Receivable to require advance payments.
C. Createa transaction control for specificagreement types to ensure thatadvance paymentsare
received.
D. Entera negative agreement value andfunded amount.
E. Fund the projects with a dummy agreement.
Ans: A
8. How would you set up two different expense accounts?
Your company has two separate expenditure types to capture straight time and overtime labor
transactions across all projects. When running cost distribution for labor transactions, the straight
time labor must be charged to a labor expense account and overtime labor costs to an overhead
expense account. How would you set up two different expense accounts?
A. Set up the account at theExpendituretype definition.
B. Define an AutoAccounting rule to derive account based on expenditure and attach it the
AutoAccounting function "Labor Cost Account."
C. Define an AutoAccounting rule to derive account based on expenditure and attach it the
AutoAccounting function "Labor Cost Clearing Account."
D. Set up the account at the Expenditure type usage definition.
E. Set up the account at the Labor costing rule definition.
Ans:b
9. Identify two ways to ensure that correct class category codes are recorded against relevant
projects.
Identify two ways to ensure that correct class category codes are recorded against relevant
projects.
A. Define as single template that has the class category already defined.
B. Define the class category as mandatory on relevant project types.
C. Define the class category as mandatory In the quick entry of the relevant templates.
D. Define a project status workflow that checks whether the class category is
definedbeforechanging a project status.
E. Includea"Not applicable" code in the class category definition.
Ans:bc
10. Which three statements are true about Multi-Currency Billing?
Which three statements are true about Multi-Currency Billing?
A. Agreements, Events, and Bill Rates have to be in the same current as the Project Functional
Currency.
B. Agreements,Events, and Bill Rates can all be different currencies than the
ProjectFunctionalCurrency.
C. The Project Currency can be different from theFunctional Currency of the operating unitthat
owns the project.
D. The ProjectCurrency has tobe the same as the Functional Currency of the operating unit that
owns the project.
E. An agreementcan fund invoices in more than one currency.
Ans:BCE
11. When the customer ________.
A customer enables transaction controls at the Project level. Oracle Project Costing checks the
control when the customer ________.
A. transfers an expenditure item to another task of the same project
B. runs the PRC: Distribute Labor Costs concurrent program
C. runsthe PRC: Transaction Import concurrent program
D. entersaproject-related invoice distributionin Oracle Payables
E. enters an online or preapproved expenditureitem
Ans:E
12. What needs to be implemented to allow time to be recorded in Projects?
A customer needs to enable all employees to enter timecards through the web against projects
and tasks. What needs to be implemented to allow time to be recorded in Projects?
A. Project CostingOracleTime andLaborHuman Resources
B. OracleTime andLaborPayrollPurchasing
C. Project CostingProject ManufacturingHuman Resources
D. Projects Resource ManagementOracleTime and LaborHuman Resources
E. Project CostingOracle Time and LaborHuman ResourcesPayroll
Ans:E