Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
6 views12 pages

Sports

The document contains a list of 200 sports quiz questions along with their answers. Key topics include Olympic records, ICC Cricket World Cups, national sports, and notable athletes like Usain Bolt, Lionel Messi, and Cristiano Ronaldo. The document also highlights significant achievements in sports, such as India's first Cricket World Cup win and Mirabai Chanu's Olympic success.

Uploaded by

phukanbiju15
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
6 views12 pages

Sports

The document contains a list of 200 sports quiz questions along with their answers. Key topics include Olympic records, ICC Cricket World Cups, national sports, and notable athletes like Usain Bolt, Lionel Messi, and Cristiano Ronaldo. The document also highlights significant achievements in sports, such as India's first Cricket World Cup win and Mirabai Chanu's Olympic success.

Uploaded by

phukanbiju15
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 12

200 Sports Quiz Questions

Q1: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q2: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q3: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q4: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q5: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q6: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q7: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q8: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q9: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q10: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q11: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q12: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q13: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q14: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q15: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q16: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q17: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q18: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q19: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q20: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q21: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q22: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q23: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q24: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q25: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q26: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q27: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q28: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q29: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q30: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q31: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q32: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q33: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q34: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q35: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q36: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q37: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q38: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q39: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q40: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q41: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q42: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q43: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q44: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q45: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q46: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q47: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q48: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q49: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q50: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q51: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q52: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q53: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q54: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q55: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q56: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q57: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q58: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q59: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q60: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q61: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q62: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q63: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q64: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q65: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q66: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q67: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q68: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q69: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q70: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q71: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q72: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q73: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q74: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q75: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q76: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q77: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q78: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q79: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q80: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q81: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q82: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q83: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q84: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q85: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q86: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q87: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q88: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q89: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q90: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q91: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q92: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q93: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q94: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q95: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q96: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q97: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q98: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q99: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q100: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q101: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q102: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q103: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q104: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q105: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q106: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q107: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q108: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q109: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q110: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q111: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q112: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q113: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q114: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q115: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q116: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q117: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q118: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q119: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q120: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q121: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q122: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q123: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q124: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q125: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q126: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q127: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q128: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q129: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q130: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q131: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q132: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q133: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q134: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q135: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q136: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q137: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q138: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q139: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q140: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q141: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q142: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q143: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q144: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q145: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q146: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q147: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q148: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q149: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q150: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q151: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q152: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q153: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q154: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q155: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q156: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q157: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q158: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q159: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q160: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q161: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q162: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q163: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q164: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q165: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q166: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q167: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q168: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q169: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q170: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q171: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q172: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q173: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q174: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q175: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q176: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q177: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q178: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q179: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q180: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q181: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q182: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q183: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q184: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q185: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q186: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q187: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q188: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q189: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q190: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983
Q191: Who is the only athlete to win Olympic gold medals in both the 100m and 200m in
three consecutive Olympics?
Answer: Usain Bolt
Q192: Which country has won the most ICC Cricket World Cups?
Answer: Australia
Q193: In which sport is the Davis Cup awarded?
Answer: Tennis
Q194: What is the national sport of Japan?
Answer: Sumo Wrestling
Q195: Which footballer has won the most Ballon d'Or awards?
Answer: Lionel Messi
Q196: Who holds the record for the most goals in international football?
Answer: Cristiano Ronaldo
Q197: Which country hosted the first modern Olympic Games in 1896?
Answer: Greece
Q198: Which Indian woman won a silver medal at the Tokyo 2020 Olympics in
weightlifting?
Answer: Mirabai Chanu
Q199: Which sport uses terms like 'bogey', 'eagle', and 'par'?
Answer: Golf
Q200: In which year did India win its first Cricket World Cup?
Answer: 1983

You might also like