Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
5 views1 page

Job Interview Examples Luisa Martinez

Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
5 views1 page

Job Interview Examples Luisa Martinez

Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 1

CONSIDER THIS YOUR INTERVIEW STUDY GUIDE.

1. CAN YOU TELL ME A LITTLE ABOUT YOURSELF?

Answer:
My name is Luisa Fernanda Martínez Abril, I study safety and
health at work, I am a responsible, respectful and honest person.

2. HOW DID YOU HEAR ABOUT THE POSITION?

Answer: I found out about the position through a SENA page that
searches for companies and by calling the company I found out it
was true.

3. WHAT DO YOU KNOW ABOUT THE COMPANY?

Answer: I know that it is a very good company, because it is of


German origin, it is very large and has many job possibilities.

4. WHY DO YOU WANT THIS JOB?

Answer: Because it is a good job opportunity, I feel qualified to do


it and I really like the company

5. WHY SHOULD WE HIRE YOU?

Answer: Because I am a person who knows about work, I am


responsible, very respectful, I do my things well and I am a leader

6. WHAT ARE YOUR GREATEST PROFESSIONAL STRENGTHS?

Answer: My strengths are that I do things well, I contribute new


ideas, I am innovative, I am a leader, I am characterized by
working as a team.

7. WHAT DO YOU CONSIDER TO BE YOUR WEAKNESSES?

Answer: My weaknesses are that I get angry quickly, and lack of


experience

8. WHAT IS YOUR GREATEST PROFESSIONAL ACHIEVEMENT?

Answer: My greatest professional achievement is that I was able


to work for a few months in a well-known company

9. WHERE DO YOU SEE YOURSELF IN FIVE YEARS?

Answer: In five years I see myself finishing my university degree.

10.WHAT ARE YOUR SALARY REQUIREMENTS?

Answer: what the law defines

You might also like