Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
116 views24 pages

Quiz Bee Gamified Powerpoint Free Template

Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PPTX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
116 views24 pages

Quiz Bee Gamified Powerpoint Free Template

Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PPTX, PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 24

QUIZ

BEE
DIRECTIONS:
● Answer 15-item multiple
choice questions (easy,
average, and difficult
rounds).
● The person and/or team
with the highest number
of points will be the
winner.
DIRECTIONS:
● No cheating. Raise the
answer board once time is
up. Violating these rules
may lead to
disqualification.
● In case of a tie, there will
be a Clincher Round.
● Good luck participants!
EASY
------
ROUND
(Time: 10 seconds)
QUESTION 1: The son felt REMORSE for
leaving his aged and disabled
parents.

Which is NOT a synonym of the


underlined word?

A. indifferent C. shame

B. guilt D. regret
CORRECT ANSWER:

A
QUESTION 2: The DISTRAUGHT wife waited for news
about her husband who was in the
plane crash.

Which is the opposite of the


underlined word?

A. delirious C. calm

B. frantic D. worried
CORRECT ANSWER:

C
QUESTION 3: The librarian SHUSHED the noisy
children.

Which is a synonym of the


underlined word?

A. helped C. reprimanded

B. quieted D. scolded
CORRECT ANSWER:

B
QUESTION 4: “I didn’t see it coming. We were out with some of his
mates and he had been drinking all day, and then his
old girlfriend arrived. I was upset because he sat on
her knee and kissed her, so I went to sit in the car.”

Which form of abuse was shown in this


part of Jane’s story?

A. physical C. emotional

B. sexual D. economic
CORRECT ANSWER:

C
QUESTION 5: “On our child’s birthday, he received a jail sentence of
several months for drunk driving and assault on
a police officer. I still didn’t leave. During his time in
jail, I visited often – he made more promises: no more
drinking, no more abuse.”

How would you describe Jane’s attitude toward her


husband being in jail?

A. relieved C. inspired

B. optimistic D. disappointed
CORRECT ANSWER:

B
AVERAGE
------
ROUND
(Time: 20 seconds)
QUESTION 6:

Insert your question here.

A. Option 1 C. Option 3

B. Option 2 D. Option 4
CORRECT ANSWER:

C
DIFFICULT
------
ROUND
(Time: 30 seconds)
QUESTION 11:

Insert your question here.

A. Option 1 C. Option 3

B. Option 2 D. Option 4
CORRECT ANSWER:

D
CLINCHER
------
ROUND
(Time: 10 seconds)
CLINCHER QUESTION 1:

Insert your question here.

A. Option 1 C. Option 3

B. Option 2 D. Option 4
CORRECT ANSWER:

C
QUIZ
BEE

You might also like