Chapter 1
Introduction to Business Processes
Multiple Answer Questions
1. Within the financial structure, typical functions or departments found in a modern
organization include which of the following?
a. purchasing
b. operations
c. internships
d. finance
e. marketing
Answer: a, b, d, e Difficulty: Medium Page Reference: 1
Section: The Functional Organizational Structure Practice: Yes
2. Which of the following are steps within a generic business process of an organization?
a. Payment
b. Trigger
c. Shipment
d. Outcome
e. Confirmation
Answer: b, d Difficulty: Difficult Page Reference: 4
Section: Business Processes Practice:
3. Which processes have an impact on an organization’s finances?
a. Financial accounting processes
b. Project management processes
c. Management accounting or controlling processes
d. Material planning process
e. Procurement process
Answer: a, c Difficulty: Medium Page Reference: 6
Section: Business Processes Practice: Yes
4. Which processes focus primarily on people and projects?
a. Financial accounting processes
b. Procurement process
c. Production process
d. Human capital management processes
e. Project management processes
Answer: d, e Difficulty: Medium Page Reference: 6
Section: Business Processes Practice:
5. Which of the following are components of the procurement process?
a. Warehouse
b. Purchasing
c. Sales
d. Operations
e. Accounting
Answer: a, b, e Difficulty: Medium Page Reference: 7
Section: Business Processes: Production-Make Practice: Yes
6. Which of the following are components of the production (make) process?
a. Sales
b. Operations
c. Warehouse
d. Accounting
e. Production
Answer: c, e Difficulty: Medium Page Reference: 7
Section: Business Processes: Production-Make Practice:
7. Which of the following are components of the fulfillment (sell) process?
a. Sales
b. Operations
c. Warehouse
d. Accounting
e. Production
Answer: a, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 8
Section: Business Processes: Fulfillment-Sell Practice:
8. The term materials encompasses which of the following?
a. Products
b. Components
c. Parts
d. Anything used in an organization
e. Accounting
Answer: a, b, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 8
Section: Business Processes: Fulfillment-Sell Practice:
9. Which of the following activities are related to the production process?
a. Request materials
b. Store materials
c. Locate Materials
d. Issue Materials
e. Receive Payment
Answer: a, b, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 9
Section: Business Processes: Inventory and Warehouse Management-Store Practice:
10. Which of the following activities are related to the procurement process?
a. Issue Materials
b. Receive Materials
c. Prepare for Storage
d. Store Materials
e. Locate Materials
Answer: b, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 9
Section: Business Processes: Inventory and Warehouse Management-Store Practice:
11. Which of the following activities are related to the fulfillment process?
a. Locate Materials
b. Prepare Shipment
c. Prepare for Storage
d. Store Materials
e. Ship to Customer
Answer: a, b, e Difficulty: Medium Page Reference: 9
Section: Business Processes: Inventory and Warehouse Management-Store Practice: Yes
12. Which of the following are components of the lifecycle data management process?
a. Engineering
b. Marketing
c. Accounting
d. Production
e. Sales
Answer: a, b, d Difficulty: Medium Page Reference: 10
Section: Business Processes: Lifecycle Data Management-Design Practice:
13. Which departments take part in the conception of an idea?
a. Accounting
b. Production
c. Engineering
d. Sales
e. Marketing
Answer: c, e Difficulty: Medium Page Reference: 10
Section: Business Processes: Lifecycle Data Management-Design Practice:
14. In which elements of the lifecycle data management process does marketing play a role?
a. Design
b. Conceive product ideas
c. Make
d. Marketing & service
e. Discontinue product
Answer: c, d, e Difficulty: Easy Page Reference: 10
Section: Business Processes: Lifecycle Data Management-Design Practice:
15. In which components of the asset management process is production involved?
a. Settlement
b. Perform maintenance
c. Authorize maintenance
d. Request maintenance
e. Perform service
Answer: b, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 11
Section: Business Processes: Asset Management and Customer Service-Service Practice:
16. Sales is involved in which steps in the customer service process?
a. Perform service
b. Create service request
c. Settlement
d. Authorize service
e. Request maintenance
Answer: b, d Difficulty: Medium Page Reference: 11
Section: Business Processes: Human Capital Management-People Practice:
17. What part of the project management process is within the various functional areas?
a. Budgeting
b. Execution
c. Settlement
d. Planning
Answer: a, b, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 12
Section: Business Processes: Project Management-Projects Practice: Yes
18. Which of the following products fall(s) within GBI’s line of business?
a. Deluxe and professional touring bikes
b. Men and women’s off-road bikes
c. Motor bikes
d. Bike accessories
Answer: a, b, d Difficulty: Medium Page Reference: 14
Section: Global Bicycle Incorporated (GBI) Practice: Yes
19. What is true about SAP R/3?
a. Supports a single function or department
b. Executes every process from start to finish
c. Consolidates process data in a single database
d. Enables users to view the status of a process in real time
Answer: b, c, d Difficulty: Medium Page Reference: 15
Section: How to use this book: SAP Software and Certification Practice: Yes