Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
69 views1 page

Lotus - Lotus Notes Answeer

The document provides answers to common questions about using and configuring Lotus Notes. It addresses questions about the differences between the client and web versions, maximum storage amounts, file size limits for emails, how to change passwords and email signatures, how to open Notes when an error occurs, and how to troubleshoot issues like corrupt databases and missing Java. Key details provided include that the client version is for on-campus use while the web version allows remote access, maximum storage is 500MB, the file send limit per email is 25MB, and deleting the cache.ndk file can help if a database shows as corrupt.

Uploaded by

shaily386
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
69 views1 page

Lotus - Lotus Notes Answeer

The document provides answers to common questions about using and configuring Lotus Notes. It addresses questions about the differences between the client and web versions, maximum storage amounts, file size limits for emails, how to change passwords and email signatures, how to open Notes when an error occurs, and how to troubleshoot issues like corrupt databases and missing Java. Key details provided include that the client version is for on-campus use while the web version allows remote access, maximum storage is 500MB, the file send limit per email is 25MB, and deleting the cache.ndk file can help if a database shows as corrupt.

Uploaded by

shaily386
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as DOCX, PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 1

Name ____________________________________________ Emp Code __________________________________

1 What is the difference between the Client and Web versions?

Ans:- The Client version is for your desktop machine at work. The Web version is for remote access from off campus.

2) What's the maximum amount of storage in Lotus Notes?

Ans:- 500 MegaBytes

3) How many megabytes (Mbs) of file(s) can I send per email?

Ans:- 25 Mega Bytes

4) How do I change my Lotus Notes password?

Ans:- Go to the Menu Bar on the top of the screen → Click on File → Security → User Security → type your current
password in the prompt for authentication in order to Proceed → OK

5) How do I create an email signature?

Ans:- Tools-Preferences→ Mail tab → Signature sub-tab → enter your Signature information → OK

6) How do I change my email letterhead?

Tools –Prefrence-Mail tab → Letterhead sub-tab → select a Letterhead of your choice

7)User says that Im not able to open my Notes

Ans:-1) Run Kill Notes

2) Delete the Notes from Notes.ini File

8) What is difference between replacing the ID file and deleting the the line from Notes.ini ?

Ans:- If the ID files is been replaced the the user’s all the mail will be deleted and if just the lines are been deleted
from notes.ini files the Lotus Notes will be reconfigured all the mails will be safe.

9) Before helping the user to attend the sametime meeting What thing should be kept in mind?

Ans:- Java needs to be there is users machine

10) How one can check if JAVA is there on the machine?

Ans:- check in Control Pannel

10) User says that I get an error as Database is Corrupt?

Ans:- Delete the cache.ndk file

You might also like