Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
349 views4 pages

Your Results For: "Multiple-Choice Questions: B": Delay

Uploaded by

awairmalik
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
349 views4 pages

Your Results For: "Multiple-Choice Questions: B": Delay

Uploaded by

awairmalik
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 4

12/6/2020 Your Results for "Multiple-choice questions: B"

Your Results for: "Multiple-choice questions: B" Print this page

Site Title: Operations Management, fifth edition Summary of Results


Book Title: Operations Management, fifth edition
27% Correct of 15 Scored items:
Location on Student Resources > Chapter 4: Process 4 Correct: 27%
Site: design > Multiple-choice questions: B 11 Incorrect: 73%
Date/Time December 6, 2020 at 11:02 PM More information about scoring
Submitted: (UTC/GMT)

1. In process mapping derived from ‘scientific management’, what does the following

symbol represent?

Your Answer: Delay


Correct Answer: Storage

No, that’s not correct.

2. In process mapping derived from ‘scientific management’ what does the following

symbol represent?

Your Answer: Decision


Correct Answer: Delay

No, that's not correct.

3. In process mapping derived from system analysis, what does the following symbol

represent?

Your Answer: Direction of flow


Correct Answer: Decision

No, that’s not correct.

4. The volume-variety position of an operation has implications for almost every aspect of
its design activities. In a low volume, high variety operation, which is the correct
combination of design decisions?

Your Answer: Product/service standardisation low, location can be decentralised,


flow intermittent

Yes, that's correct.

https://wps.pearsoned.co.uk/wps/grader 1/4
12/6/2020 Your Results for "Multiple-choice questions: B"

5. Which of the following is not an example of modularisation?

Your Answer: Package holidays


Correct Answer: Electricity utility

No, this is increasingly a modularised product.

6. In a jobbing process the main order-winning criterion is generally:

Your Answer: Capacity


Correct Answer: Capability

No, that's not right.

7. Which of the following statements would generally be considered as correct?

Your Answer: Job shops can produce a larger range of products than project
systems.
Correct Answer: Labour costs are higher in a job shop operation than in most other
processes.

No, that's not right.

8. Which one of the following is generally considered a characteristic of a line process?

Your Answer: Products or services are unique.


Correct Answer: Work is not fixed but moves through a sequence of operations.

No, that's not right.

9. Environmental protection issues now increasingly impact on the operations function.


Which one of the following is not an important consideration?

Your Answer: The life of the product itself.


Correct Answer: The cost of energy used in the process.

No, that's not correct.

10. Types of professional services do not normally include:

Your Answer: Health and safety inspectors

https://wps.pearsoned.co.uk/wps/grader 2/4
12/6/2020 Your Results for "Multiple-choice questions: B"

Correct Answer: Police stations

No, that's not correct.

11. Creativity is increasingly seen as an essential ingredient in which part of the design
process?

Your Answer: Design of products and processes


Correct Answer: Design of products, services, and processes

No, that's not correct.

12. ‘You have to kiss a lot of frogs to find the prince. But remember, one prince can pay for
a lot of frogs’. Who is this quote attributed to?

Your Answer: Art Fry

Yes, that's correct.

13. Feasibility relates to:

Your Answer: How difficult the design is to bring to market.

Yes, that's correct.

14. The return in terms of financial and performance improvement of a design relates to
which evaluation criteria?

Your Answer: Acceptability

Yes, that's correct.

15. Considering the impact of things not going to plan relates to which broad category of
evaluation for assessing design options?

Your Answer: Consequence


Correct Answer: Vulnerability

No, that's not correct.

E-mail Your Results


https://wps.pearsoned.co.uk/wps/grader 3/4
12/6/2020 Your Results for "Multiple-choice questions: B"

My name is (first last):

E-mail my results to:

E-mail address: Send as:

Me Text

Instructor Text

TA Text

Other Text

Help E-mail Results

Copyright © 1995-2007 Pearson Education. All rights reserved.


Legal and Privacy Notice

https://wps.pearsoned.co.uk/wps/grader 4/4

You might also like