NGHE - NÓI 5-2323
Bảng điều khiển > Các khoá học của tôi > Nghe - Nói 5-2323 > BÀI 2: Education > Test of Unit 2 > Test of Unit 2
Thứ bảy, 30 Tháng 3 2024, 12:50 PM
Bắt đầu vào lúc
Hoàn tất
Trạng thái
Thứ bảy, 30 Tháng 3 2024, 12:52 PM
Kết thúc lúc
1 phút 48 giây
Thời gian thực
hiện
10,00 trong tổng số 10,00 (100%)
Điểm
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 1
Đúng
Đạt điểm 2,50 trên 2,50
Task 1. Complete the sentence with the correct word for the compound. Choose the best answer.
1. Cross__________ interactions are very rewarding.
A. working
B. short
C. cultural
Answer: C
2. Many baby__________ are near retirement.
A. generations
B. boomers
C. employees
Answer: B
3. That organization does a lot of out__________ with the poor.
A. talk
B. base
C. reach
Answer: C
4. The center of the country is mostly grass__________.
A. crops
B. burns
C. lands
Answer: C
5. I need glasses. My eye__________ is not very good.
A. sight
B. vision
C. look
Answer: A
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 2
Đúng
Đạt điểm 2,50 trên 2,50
Task 2. Look at the following comparative structures and choose the correct answer.
6. The grasslands stretch for more miles as the woodlands.
A. Correct
B. Incorrect
Answer: B
7. The flight to New York is three times as long than the flight to Paris.
A. Correct
B. Incorrect
Answer: B
8. The plants and animals in Costa Rica are much diverse than in my country.
A. Correct
B. Incorrect
Answer: B
9. Tomas worked as much on his trip as he played.
A. Correct
B. Incorrect
Answer: A
10. The book on Kenya had more pictures than Zambia.
A. Correct
B. Incorrect
Answer: B
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 3
Đúng
Đạt điểm 4,00 trên 4,00
Listen and choose the correct letter, A, B, or C.
11. What did the speaker’s friend say about his volunteering and travel experience?
A. He felt part of the community he visited.
B. It was a cheap way to travel a long distance.
C. The training he received on the trip was very useful.
Answer: A
12. The recent survey shows that increasingly travellers want
A. to avoid standard tourist destinations.
B. to have more contact with local people.
C. to feel that they can contribute something.
Answer: C
13. What does the speaker recommend in a ‘voluntouring’ trip?
A. combining different activities
B. learning the language before you go
C. making sure the climate suits you
Answer: A
14.The speaker says you should think about your interests and
A. how long the trip will last
B. who else will go on the same trip
C. what skills you can offer on the trip
Answer: C
15. The speaker says an important benefit of 'voluntourism' for the traveller is
A. learning about local customs
B. being looked after by local people
C. travelling by local transport
Answer: A
16. The speaker recommends getting a business to sponsor your 'voluntourism' trip
A. because it saves money which you can donate to local people
B. because local people will take you more seriously
C. because businesses are interested in local markets.
Thông tin hỗ trợ
Answer: B
17. Why does the speaker say trips that combine work and holidays are a good idea?
A. They encourage travellers to go back to the places they visit
B. They mean travellers visit places they would not otherwise
C. They reduce the damage travellers cause to the environment
Answer: A
18. What criticism was made in a recent newspaper article about 'voluntourism'?
A. The trips are too short to provide meaningful experiences.
B. People only go on the trips because it is fashionable at present
C. None of the money volunteers pay reaches the local communities
Answer: B
◄ Pronunciation quiz
Chuyển tới...
Câu hỏi 4
Đúng Unit assignment 2 ►
Đạt điểm 0,50 trên 0,50
19. Which TWO things should you check when researching possible ‘voluntourism’ trips?
Chọn nhiều câu trả lời đúng:
A. the size of the group of volunteers
B. what qualifications are needed
C. how long the scheme has been running
D. the history of the country
E. who your family can contact
F. what insurance cover is included
Câu trả lời của bạn đúng
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 5
Đúng
Đạt điểm 0,50 trên 0,50
20. Which TWO things should you always take on any ‘voluntourism’ trip?
Chọn nhiều câu trả lời đúng:
A. journal
B. phrasebook
C. medical supplies
D. credit card
E. camera
F. gifts
Câu trả lời của bạn đúng
Thông tin hỗ trợ