NGHE - NÓI 5-2323
Bảng điều khiển > Các khoá học của tôi > Nghe - Nói 5-2323 > Unit 1 & Unit 2 Consolidation > Test of Unit 1 & 2 > Test of Unit 1 & 2
Thứ bảy, 30 Tháng 3 2024, 12:59 PM
Bắt đầu vào lúc
Hoàn tất
Trạng thái
Thứ bảy, 30 Tháng 3 2024, 1:02 PM
Kết thúc lúc
3 phút 25 giây
Thời gian thực
hiện
10,00 trong tổng số 10,00 (100%)
Điểm
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 1
Đúng
Đạt điểm 1,00 trên 1,00
Task 1.1. Complete the sentences with the words below. There are two extra words. (0.2 points/ each)
breath high mouth old second thought time
Note:
- Chỉ viết đáp án bằng chữ thường vào ô trống bên dưới
1. We had a ________taking view from the top of the mountain.
Answer: breath
2. This phone is considered very ________ -fashioned nowadays.
Answer: old
3. I’d never eaten such ________ -watering dishes before I visited Thailand.
Answer: mouth
4. Last night’s TV fashion documentary was informative and ________ -provoking.
Answer: thought
5. Despite all the ________ -saving devices I own, I always seem to be busy!
Answer: time
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 2
Đúng
Đạt điểm 1,00 trên 1,00
Task 1.2. Complete the sentences with the correct form of the words in brackets. (0.2 points/ each)
Adults often (6) ________ (approve) of the way teenagers behave, but this is (7) ________ (logical) because many of their rules don’t
make any sense. It’s (8)________ (responsible) for adults to behave badly but tell children to behave well. If adults are (9)________
(honest) and don’t obey their own rules, then teenagers will (10) ________ (obey) rules too. We may also disagree about what is
acceptable behavior. Why is it legal for 17-year-olds to buy cigarettes, when it’s OK for 18-year-olds?
Answer
Note:
- chỉ viết câu trả lời vào ô trống
- câu trả lời phải được viết thường
- không viết dấu câu
6. disapprove
7. illogical
8. irresponsible
9. dishonest
10. disobey
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 3
Đúng
Đạt điểm 2,00 trên 2,00
Task 2. Choose the correct answers. (0.2 points/ each)
11. “Fragile, handle with care” ---- on the package, but still the contents of the parcel ---- when it arrived.
A. had written / would be broken
B. is being written / will be broken
C. was written / were broken
D. would have written / had broken
Answer: C
12. The hill where Jane Austen set one of her romances ---- Box Hill because of the box trees which ---- there.
A. calls / are grown
B. has been calling / grew
C. is called / grow
D. are calling / were growing
Answer: C
13. Up to now, the equipment ---- regularly, but from now on, we ---- it before every outing.
A. wasn’t checked / are checking
B. hasn’t checked / will be checking
C. isn’t being checked / should be checked
D. hasn’t been checked / are going to check
Answer: D
14. Considering the major resources we ---- with for the project, we ---- a wonderful job.
A. had been provided / did
B. were provided / can do
C. have been provided / used to do
D. will be provided / have done
Answer: A
15. The works of Shakespeare ---- into every major language in the world.
A. are going to translate
B. have been translated
C. had translated
D. had been translating
Answer: B
16. As their conversation continued, she became ____ of the strange looking gentleman.
A. as suspicious as
B. more and more suspicious
C. so suspiciously that Thông tin hỗ trợ
D. more suspiciously than
Answer: B
17. The courts dealt with the farmer who had shot the thief ---- tolerantly ---- most people considered appropriate.
A. more / as
B. so / as
C. the most / than
D. less / than
Answer: D
18. He is feeling ----it can be expected after ---- a major operation.
A. well enough / like
B. so well that / so
C. as well as / such
D. better than / that
Answer: C
19. The survey confirmed that house prices are ---- higher in the South than in the North.
A. much
B. more
C. most
D. as
Answer: A
20. For me, ---- aspect of the conference was the decision to concentrate on environmental issues.
A. as encouraging
B. so encouraged as
C. more encouraged
D. the most encouraging
Answer: D
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 4
Đúng
Đạt điểm 2,00 trên 2,00
Task 3. You will hear five short extracts in which friends are giving Jo advice about her lifestyle. For questions 21–25, drag and
drop from the list (A–H) what each friend says into the boxes. Use the letters only once. There are three extra letters which you do
not need to use. (0.4 points/ each)
21. Speaker 1 G. Try eating leafy greens at least once a day.
22. Speaker 2 A. Do sport or dance to get fit.
23. Speaker 3 H. You ought to drink less of something.
24. Speaker 4 E. Reading for pleasure would do you good.
25. Speaker 5 C. If I were you, I’d give more hugs.
A. Do sport or dance to get fit.
B. You should consider joining a gym.
C. If I were you, I’d give more hugs.
D. You should do a training course.
E. Reading for pleasure would do you good.
F. You definitely need to give up coffee completely.
G. Try eating leafy greens at least once a day.
H. You ought to drink less of something.
D. You should do a training course.
F. You definitely need to give up coffee completely.
B. You should consider joining a gym.
Câu trả lời của bạn đúng
◄ SELF-ASSESSMENT CHECKLIST 2
Chuyển tới...
[Watch] Video Unit 3 - Listening skill ►
Thông tin hỗ trợ
Câu hỏi 5
Đúng
Đạt điểm 4,00 trên 4,00
Task 4. You will hear an interview with a journalist called Marion Clark, who’s talking about an artist’s memory loss and the new
discoveries made about the brain. For questions (1–10), choose the best answer (A, B or C). (0.4 points/ each)
26. What does Marion say she has been reading this week?
A. a scientific book by an American author
B. a fiction story about memory loss
C. various titles that study how memory works
Answer: C
27. What does Marion say about Lonni Sue Johnson’s career before the accident?
A. She worked in the music industry.
B. She was a commercial pilot.
C. She had success as an artist.
Answer: C
28. What information does Marion explain?
A. both where and when Lonni Sue first showed symptoms of the disease
B. how Lonni Sue’s family responded when they saw she was ill
C. the reasons why Lonni Sue caught such a serious infection
Answer: A
29. What happened to Lonni Sue right after she got ill?
A. She was looked after at a neighbour’s house.
B. She was examined by doctors.
C. She went to her farm to recover.
Answer: B
30. What does Marion say about viral encephalitis?
A. It’s a disease that affects a specific part of the brain.
B. A large number of patients with this disease have memory problems.
C. It’s a rare disease with small chances of recovery.
Answer: B
31. Which of these memories was the hardest for Lonni Sue to recover?
A. remembering how to play a musical instrument
B. being able to recall her close relatives
C. knowing what her job had been before the infection
Answer: A Thông tin hỗ trợ
32. According to Marion, Lonni Sue couldn’t remember
A. how her father had died.
B. who her father was.
C. whether her father was alive.
Answer: C
33. What memories has Lonni Sue completely lost?
A. memories of things that had happened
B. memories of all the people she had known
C. memories of how to do particular things
Answer: A
34. Marion says that Lonni Sue’s inability to form new memories
A. may be the most surprising aspect of her condition.
B. occurs less often than other aspects of her condition.
C. is what her friends struggle to deal with most.
Answer: A
35. To Marion, which of the following is most important when it comes to memory?
A. Without it we can’t really make plans or decisions.
B. Without it we lose a sense of our identity.
C. Without it we’ll forget our loved ones.
Answer: B
Thông tin hỗ trợ