Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
480 views721 pages

AS & A Level Mathematics (9709) Paper 6: Topical Past Paper Questions Workbook

The document is a workbook for AS & A Level Mathematics (9709) Paper 6, focusing on Probability & Statistics 2, covering exam series from May 2015 to May 2022. It contains 721 pages with 348 questions organized by topic, including the Poisson distribution, linear combinations of random variables, continuous random variables, sampling and estimation, and hypothesis tests. Each question is accompanied by an answer scheme to aid in exam preparation.

Uploaded by

sejal.dhi
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
480 views721 pages

AS & A Level Mathematics (9709) Paper 6: Topical Past Paper Questions Workbook

The document is a workbook for AS & A Level Mathematics (9709) Paper 6, focusing on Probability & Statistics 2, covering exam series from May 2015 to May 2022. It contains 721 pages with 348 questions organized by topic, including the Poisson distribution, linear combinations of random variables, continuous random variables, sampling and estimation, and hypothesis tests. Each question is accompanied by an answer scheme to aid in exam preparation.

Uploaded by

sejal.dhi
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 721

Topical Past Paper Questions Workbook

AS & A Level Mathematics (9709) Paper 6


[Probability & Statistics 2]

Exam Series: May 2015  May 2022


Format Type B:
Each question is followed by its answer scheme

EXAMINENT.COM
Eminent Exam Preparation Resources
2
Introduction
Each topical past paper questions workbook consists of hundreds of questions and their answer schemes,
in the form of worksheets. Questions are assigned to each chapter according to their corresponding topic.
Topics, in turn, are based on the items of the latest Cambridge IGCSE or AS/A level syllabus content.
This book's specications are as follows:

Title: AS & A Level Mathematics (9709) Paper 6 Topical Past Paper Questions Workbook
Subtitle: Exam Practice Worksheets With Answer Scheme
Examination board: Cambridge Assessment International Education (CAIE)
Subject code: 9709
Years covered: May 2015  May 2022
Paper: 6 (Probability & Statistics 2)
Number of pages: 721
Number of questions: 348

3
4
Contents
1 The Poisson distribution 7

2 Linear combinations of random variables 131

3 Continuous random variables 235

4 Sampling and estimation 365

5 Hypothesis tests 507

5
6 CONTENTS
Chapter 1
The Poisson distribution

7
8 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

1. 9709_m22_qp_62 Q: 7
9
10 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
11

2. 9709_s22_qp_61 Q: 5
12 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
13

Answer:
14 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

3. 9709_s22_qp_62 Q: 3
15

Answer:
16 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

4. 9709_s22_qp_62 Q: 7
17

Answer:
18 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

5. 9709_s22_qp_63 Q: 5
19
20 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:

6. 9709_m21_qp_62 Q: 4
21
22 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
23

7. 9709_s21_qp_61 Q: 1
24 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
25

8. 9709_s21_qp_61 Q: 5
26 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
27

Answer:
28 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

9. 9709_s21_qp_62 Q: 7
29
30 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
31

10. 9709_s21_qp_63 Q: 1
32 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
33

11. 9709_s21_qp_63 Q: 5
34 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
35

Answer:
36 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

12. 9709_w21_qp_61 Q: 2
37

Answer:
38 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

13. 9709_w21_qp_62 Q: 5
39
40 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
41

14. 9709_w21_qp_63 Q: 2
42 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
43

15. 9709_m20_qp_62 Q: 1
44 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
45

16. 9709_m20_qp_62 Q: 4
46 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
47

17. 9709_s20_qp_61 Q: 5
48 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
49

Answer:
50 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

18. 9709_s20_qp_62 Q: 3
51
52 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
53

19. 9709_s20_qp_62 Q: 5
54 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
55

Answer:
56 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

20. 9709_s20_qp_63 Q: 4
57
58 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
59

21. 9709_w20_qp_61 Q: 1
60 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
61

22. 9709_w20_qp_62 Q: 1
62 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
63

23. 9709_w20_qp_62 Q: 5
64 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
65

Answer:
66 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

24. 9709_w20_qp_63 Q: 1
67

Answer:
68 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

25. 9709_m19_qp_72 Q: 5
69
70 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
71

26. 9709_s19_qp_71 Q: 5
72 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
73

Answer:
74 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

27. 9709_s19_qp_72 Q: 1
75

Answer:
76 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

28. 9709_s19_qp_73 Q: 7
77
78 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
79

29. 9709_w19_qp_72 Q: 1
80 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
81

30. 9709_w19_qp_73 Q: 2
82 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
83

31. 9709_w19_qp_73 Q: 5
84 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
85

Answer:
86 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

32. 9709_m18_qp_72 Q: 2
87

Answer:
88 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

33. 9709_s18_qp_71 Q: 3
89

Answer:

34. 9709_s18_qp_72 Q: 1

Answer:
90 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

35. 9709_s18_qp_72 Q: 6
91
92 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
93

36. 9709_s18_qp_73 Q: 1
94 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
95

37. 9709_s18_qp_73 Q: 4
96 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
97

38. 9709_w18_qp_71 Q: 4
98 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
99

Answer:

39. 9709_w18_qp_72 Q: 1

Answer:
100 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

40. 9709_w18_qp_73 Q: 4
101
102 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
103

41. 9709_m17_qp_72 Q: 7
104 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
105

Answer:
106 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

42. 9709_s17_qp_71 Q: 1
107

Answer:
108 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

43. 9709_s17_qp_72 Q: 2
109

Answer:
110 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

44. 9709_s17_qp_72 Q: 6
111
112 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:
113

45. 9709_s17_qp_73 Q: 5
114 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION
115

Answer:

46. 9709_w17_qp_71 Q: 1
116 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:

47. 9709_w17_qp_71 Q: 2
117

Answer:
118 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

48. 9709_w17_qp_72 Q: 1
119

Answer:

49. 9709_w17_qp_73 Q: 1
120 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:

50. 9709_w17_qp_73 Q: 2
121

Answer:

51. 9709_m16_qp_72 Q: 6

Answer:
122 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

52. 9709_s16_qp_71 Q: 7

Answer:

53. 9709_s16_qp_72 Q: 6
123

Answer:

54. 9709_s16_qp_73 Q: 3

Answer:

55. 9709_w16_qp_71 Q: 3
124 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:

56. 9709_w16_qp_73 Q: 1

Answer:

57. 9709_w16_qp_73 Q: 7

Answer:
125

58. 9709_s15_qp_71 Q: 6

Answer:
126 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

59. 9709_s15_qp_72 Q: 3

Answer:

60. 9709_s15_qp_72 Q: 7
127

Answer:

61. 9709_s15_qp_73 Q: 6
128 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:

62. 9709_w15_qp_71 Q: 1

Answer:

63. 9709_w15_qp_71 Q: 5
129

Answer:

64. 9709_w15_qp_72 Q: 1

Answer:

65. 9709_w15_qp_72 Q: 5
130 CHAPTER 1. THE POISSON DISTRIBUTION

Answer:

66. 9709_w15_qp_73 Q: 2

Answer:
Chapter 2
Linear combinations of random
variables

131
132 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

67. 9709_m22_qp_62 Q: 5
133
134 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
135

68. 9709_s22_qp_61 Q: 3
136 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
137

69. 9709_s22_qp_61 Q: 4
138 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
139

Answer:
140 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

70. 9709_s22_qp_62 Q: 6
141
142 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
143

71. 9709_s22_qp_63 Q: 1
144 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
145

72. 9709_s22_qp_63 Q: 4
146 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
147

Answer:
148 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

73. 9709_m21_qp_62 Q: 5
149
150 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
151

74. 9709_s21_qp_61 Q: 7
152 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
153

Answer:
154 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

75. 9709_s21_qp_62 Q: 2
155

Answer:
156 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

76. 9709_s21_qp_62 Q: 4
157

Answer:
158 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

77. 9709_m20_qp_62 Q: 6
159
160 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
161

78. 9709_s20_qp_61 Q: 3
162 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
163

Answer:
164 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

79. 9709_s20_qp_62 Q: 1
165

Answer:
166 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

80. 9709_s20_qp_63 Q: 2
167

Answer:
168 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

81. 9709_w20_qp_61 Q: 3
169

Answer:
170 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

82. 9709_w20_qp_62 Q: 7
171
172 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
173

83. 9709_w20_qp_63 Q: 3
174 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
175

84. 9709_m19_qp_72 Q: 2
176 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
177

85. 9709_s19_qp_71 Q: 1
178 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
179

86. 9709_s19_qp_72 Q: 2
180 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
181

87. 9709_s19_qp_72 Q: 4
182 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
183

Answer:
184 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

88. 9709_s19_qp_73 Q: 4
185

Answer:
186 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

89. 9709_w19_qp_72 Q: 5
187
188 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
189

90. 9709_w19_qp_73 Q: 1
190 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
191

91. 9709_m18_qp_72 Q: 3
192 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
193

92. 9709_s18_qp_71 Q: 4
194 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:

93. 9709_s18_qp_72 Q: 2
195

Answer:
196 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

94. 9709_s18_qp_73 Q: 6
197
198 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
199

95. 9709_w18_qp_71 Q: 5
200 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
201

Answer:
202 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

96. 9709_w18_qp_72 Q: 3
203

Answer:
204 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

97. 9709_w18_qp_73 Q: 5
205
206 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
207

98. 9709_m17_qp_72 Q: 6
208 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
209

Answer:
210 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

99. 9709_s17_qp_71 Q: 5
211
212 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
213

100. 9709_s17_qp_72 Q: 7
214 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
215

Answer:
216 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

101. 9709_s17_qp_73 Q: 3
217

Answer:
218 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

102. 9709_w17_qp_71 Q: 6
219
220 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:
221

103. 9709_w17_qp_72 Q: 5
222 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
223

Answer:
224 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

104. 9709_w17_qp_73 Q: 6
225
226 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:

105. 9709_m16_qp_72 Q: 1

Answer:

106. 9709_m16_qp_72 Q: 4
227

Answer:

107. 9709_s16_qp_71 Q: 5

Answer:

108. 9709_s16_qp_72 Q: 1
228 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

Answer:

109. 9709_s16_qp_72 Q: 5

Answer:

110. 9709_s16_qp_73 Q: 7
229

Answer:

111. 9709_w16_qp_71 Q: 4

Answer:
230 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

112. 9709_w16_qp_73 Q: 3

Answer:

113. 9709_s15_qp_71 Q: 3
231

Answer:

114. 9709_s15_qp_71 Q: 7

Answer:
232 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES

115. 9709_s15_qp_72 Q: 1

Answer:

116. 9709_w15_qp_71 Q: 6

Answer:
233

117. 9709_w15_qp_73 Q: 7

Answer:
234 CHAPTER 2. LINEAR COMBINATIONS OF RANDOM VARIABLES
Chapter 3
Continuous random variables

235
236 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

118. 9709_m22_qp_62 Q: 6
237
238 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
239

119. 9709_s22_qp_61 Q: 6
240 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
241

Answer:
242 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

120. 9709_s22_qp_62 Q: 5
243
244 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
245

121. 9709_s22_qp_63 Q: 7
246 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
247

Answer:
248 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

122. 9709_m21_qp_62 Q: 2
249
250 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
251

123. 9709_s21_qp_61 Q: 3
252 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
253

124. 9709_s21_qp_61 Q: 6
254 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
255

Answer:
256 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

125. 9709_s21_qp_62 Q: 3
257

Answer:
258 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

126. 9709_s21_qp_63 Q: 6
259
260 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
261

Answer:
262 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

127. 9709_w21_qp_61 Q: 4
263
264 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
265

128. 9709_w21_qp_62 Q: 7
266 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
267

Answer:
268 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

129. 9709_w21_qp_63 Q: 4
269
270 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
271

130. 9709_m20_qp_62 Q: 5
272 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
273

Answer:
274 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

131. 9709_s20_qp_61 Q: 6
275
276 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
277

132. 9709_s20_qp_62 Q: 6
278 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
279

Answer:
280 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

133. 9709_s20_qp_63 Q: 6
281
282 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
283

134. 9709_w20_qp_61 Q: 4
284 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
285

135. 9709_w20_qp_62 Q: 3
286 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
287

Answer:
288 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

136. 9709_w20_qp_63 Q: 4
289

Answer:
290 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

137. 9709_m19_qp_72 Q: 7
291
292 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
293

138. 9709_s19_qp_71 Q: 4
294 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
295

Answer:
296 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

139. 9709_s19_qp_72 Q: 6
297
298 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
299

140. 9709_s19_qp_73 Q: 6
300 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
301

Answer:
302 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

141. 9709_w19_qp_72 Q: 4
303
304 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
305

142. 9709_w19_qp_73 Q: 6
306 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
307

Answer:
308 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

143. 9709_m18_qp_72 Q: 6
309
310 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
311

144. 9709_s18_qp_71 Q: 6
312 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
313

Answer:
314 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

145. 9709_s18_qp_72 Q: 5
315
316 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
317

146. 9709_s18_qp_73 Q: 7
318 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
319

Answer:
320 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

147. 9709_w18_qp_71 Q: 6
321
322 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
323

148. 9709_w18_qp_72 Q: 4
324 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
325

Answer:
326 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

149. 9709_w18_qp_73 Q: 6
327
328 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
329

150. 9709_m17_qp_72 Q: 5
330 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
331

Answer:
332 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

151. 9709_s17_qp_71 Q: 4
333
334 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
335

152. 9709_s17_qp_72 Q: 5
336 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
337

Answer:
338 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

153. 9709_s17_qp_73 Q: 6
339
340 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
341

154. 9709_w17_qp_71 Q: 5
342 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
343

155. 9709_w17_qp_72 Q: 4
344 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
345

Answer:
346 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

156. 9709_w17_qp_73 Q: 5
347

Answer:

157. 9709_m16_qp_72 Q: 7
348 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:

158. 9709_s16_qp_71 Q: 6
349

Answer:
350 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

159. 9709_s16_qp_72 Q: 7
351

Answer:

160. 9709_s16_qp_73 Q: 5
352 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
353

161. 9709_w16_qp_71 Q: 6
354 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
355

162. 9709_w16_qp_72 Q: 6
356 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:
357

163. 9709_w16_qp_73 Q: 8
358 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:

164. 9709_s15_qp_71 Q: 1
359

Answer:

165. 9709_s15_qp_72 Q: 6
360 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:

166. 9709_s15_qp_73 Q: 7
361

Answer:

167. 9709_w15_qp_71 Q: 4
362 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES

Answer:

168. 9709_w15_qp_73 Q: 4
363

Answer:
364 CHAPTER 3. CONTINUOUS RANDOM VARIABLES
Chapter 4
Sampling and estimation

365
366 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

169. 9709_m22_qp_62 Q: 1
367

Answer:
368 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

170. 9709_m22_qp_62 Q: 3
369

Answer:
370 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

171. 9709_s22_qp_61 Q: 1
371

Answer:
372 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

172. 9709_s22_qp_62 Q: 1
373

Answer:
374 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

173. 9709_s22_qp_63 Q: 6
375

Answer:
376 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

174. 9709_m21_qp_62 Q: 1
377

Answer:
378 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

175. 9709_s21_qp_61 Q: 2
379

Answer:
380 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

176. 9709_s21_qp_61 Q: 4
381

Answer:
382 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

177. 9709_s21_qp_62 Q: 6
383
384 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
385

178. 9709_s21_qp_63 Q: 4
386 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
387

Answer:
388 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

179. 9709_w21_qp_61 Q: 1
389

Answer:
390 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

180. 9709_w21_qp_61 Q: 3
391

Answer:
392 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

181. 9709_w21_qp_61 Q: 6
393
394 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
395

182. 9709_w21_qp_62 Q: 1
396 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
397

183. 9709_w21_qp_62 Q: 2
398 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
399

184. 9709_w21_qp_62 Q: 3
400 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
401

185. 9709_w21_qp_63 Q: 1
402 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
403

186. 9709_w21_qp_63 Q: 3
404 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
405

187. 9709_w21_qp_63 Q: 6
406 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
407

Answer:
408 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

188. 9709_m20_qp_62 Q: 2
409

Answer:
410 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

189. 9709_s20_qp_61 Q: 1
411

Answer:
412 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

190. 9709_s20_qp_63 Q: 1
413

Answer:
414 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

191. 9709_s20_qp_63 Q: 5
415
416 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
417

192. 9709_w20_qp_61 Q: 2
418 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
419

Answer:
420 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

193. 9709_w20_qp_62 Q: 2
421

Answer:
422 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

194. 9709_w20_qp_63 Q: 2
423
424 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
425

195. 9709_m19_qp_72 Q: 1
426 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
427

196. 9709_m19_qp_72 Q: 4
428 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
429

Answer:
430 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

197. 9709_s19_qp_71 Q: 6
431
432 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
433

198. 9709_s19_qp_73 Q: 1
434 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
435

199. 9709_s19_qp_73 Q: 2
436 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
437

200. 9709_s19_qp_73 Q: 3
438 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
439

201. 9709_w19_qp_72 Q: 3
440 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
441

Answer:
442 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

202. 9709_w19_qp_73 Q: 3
443
444 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
445

203. 9709_m18_qp_72 Q: 1
446 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
447

204. 9709_m18_qp_72 Q: 7
448 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
449

Answer:
450 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

205. 9709_s18_qp_71 Q: 1
451

Answer:
452 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

206. 9709_s18_qp_71 Q: 2
453

Answer:
454 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

207. 9709_s18_qp_72 Q: 3
455

Answer:
456 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

208. 9709_s18_qp_73 Q: 2
457

Answer:
458 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

209. 9709_s18_qp_73 Q: 3
459

Answer:

210. 9709_w18_qp_71 Q: 1
460 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:

211. 9709_w18_qp_71 Q: 3
461

Answer:

212. 9709_w18_qp_72 Q: 2
462 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
463

213. 9709_w18_qp_72 Q: 7
464 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
465

Answer:
466 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

214. 9709_w18_qp_73 Q: 1
467

Answer:

215. 9709_w18_qp_73 Q: 3
468 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
469

216. 9709_m17_qp_72 Q: 1
470 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
471

217. 9709_m17_qp_72 Q: 3
472 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:
473

218. 9709_s17_qp_71 Q: 3
474 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
475

Answer:
476 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

219. 9709_s17_qp_72 Q: 1
477

Answer:
478 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

220. 9709_s17_qp_73 Q: 1
479

Answer:
480 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

221. 9709_s17_qp_73 Q: 2
481

Answer:
482 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

222. 9709_w17_qp_71 Q: 3
483

Answer:
484 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

223. 9709_w17_qp_71 Q: 4
485

Answer:
486 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

224. 9709_w17_qp_72 Q: 2
487

Answer:
488 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

225. 9709_w17_qp_73 Q: 3
489

Answer:
490 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

226. 9709_w17_qp_73 Q: 4
491

Answer:

227. 9709_m16_qp_72 Q: 5

Answer:
492 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

228. 9709_s16_qp_71 Q: 2

Answer:

229. 9709_s16_qp_71 Q: 3
493

Answer:

230. 9709_s16_qp_72 Q: 3

Answer:

231. 9709_s16_qp_73 Q: 1
494 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:

232. 9709_s16_qp_73 Q: 6

Answer:
495

233. 9709_w16_qp_71 Q: 1

Answer:

234. 9709_w16_qp_71 Q: 5

Answer:
496 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

235. 9709_w16_qp_72 Q: 1

Answer:

236. 9709_w16_qp_72 Q: 5

Answer:
497

237. 9709_w16_qp_73 Q: 2

Answer:

238. 9709_w16_qp_73 Q: 6
498 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:

239. 9709_s15_qp_71 Q: 5
499

Answer:

240. 9709_s15_qp_72 Q: 5
500 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:

241. 9709_s15_qp_73 Q: 1

Answer:
501

242. 9709_s15_qp_73 Q: 3

Answer:

243. 9709_s15_qp_73 Q: 4
502 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:

244. 9709_w15_qp_71 Q: 2

Answer:
503

245. 9709_w15_qp_71 Q: 3

Answer:

246. 9709_w15_qp_72 Q: 2
504 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION

Answer:

247. 9709_w15_qp_72 Q: 3

Answer:
505

248. 9709_w15_qp_73 Q: 1

Answer:

249. 9709_w15_qp_73 Q: 3

Answer:
506 CHAPTER 4. SAMPLING AND ESTIMATION
Chapter 5
Hypothesis tests

507
508 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

250. 9709_m22_qp_62 Q: 2
509

Answer:
510 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

251. 9709_m22_qp_62 Q: 4
511

Answer:
512 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

252. 9709_s22_qp_61 Q: 2
513

Answer:
514 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

253. 9709_s22_qp_61 Q: 7
515

Answer:
516 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

254. 9709_s22_qp_62 Q: 2
517

Answer:
518 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

255. 9709_s22_qp_62 Q: 4
519
520 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
521

256. 9709_s22_qp_63 Q: 2
522 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
523

257. 9709_s22_qp_63 Q: 3
524 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
525

Answer:
526 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

258. 9709_m21_qp_62 Q: 3

Answer:
527

259. 9709_m21_qp_62 Q: 6
528 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
529

Answer:
530 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

260. 9709_s21_qp_61 Q: 8
531
532 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
533

261. 9709_s21_qp_62 Q: 1
534 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
535

262. 9709_s21_qp_62 Q: 5
536 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
537

263. 9709_s21_qp_63 Q: 2
538 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
539

264. 9709_s21_qp_63 Q: 3
540 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
541

265. 9709_w21_qp_61 Q: 5
542 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
543

Answer:
544 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

266. 9709_w21_qp_61 Q: 7
545
546 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
547

267. 9709_w21_qp_62 Q: 4
548 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
549

268. 9709_w21_qp_62 Q: 6
550 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
551

Answer:
552 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

269. 9709_w21_qp_63 Q: 5
553
554 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
555

270. 9709_w21_qp_63 Q: 7
556 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
557

Answer:
558 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

271. 9709_m20_qp_62 Q: 3
559

Answer:
560 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

272. 9709_m20_qp_62 Q: 7
561
562 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
563

273. 9709_s20_qp_61 Q: 2
564 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
565

274. 9709_s20_qp_61 Q: 4
566 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
567

Answer:
568 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

275. 9709_s20_qp_62 Q: 2
569

Answer:
570 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

276. 9709_s20_qp_62 Q: 4
571
572 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
573

277. 9709_s20_qp_63 Q: 3
574 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
575

278. 9709_s20_qp_63 Q: 7
576 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
577

Answer:
578 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

279. 9709_w20_qp_61 Q: 5
579
580 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
581

280. 9709_w20_qp_61 Q: 6
582 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
583

Answer:
584 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

281. 9709_w20_qp_62 Q: 4
585
586 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
587

282. 9709_w20_qp_62 Q: 6
588 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
589

Answer:
590 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

283. 9709_w20_qp_63 Q: 5
591
592 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
593

284. 9709_w20_qp_63 Q: 6
594 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
595

Answer:
596 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

285. 9709_m19_qp_72 Q: 3
597

Answer:
598 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

286. 9709_m19_qp_72 Q: 6
599
600 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
601

287. 9709_s19_qp_71 Q: 2
602 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
603

288. 9709_s19_qp_71 Q: 3
604 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
605

Answer:
606 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

289. 9709_s19_qp_72 Q: 3
607
608 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
609

290. 9709_s19_qp_72 Q: 5
610 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
611

Answer:
612 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

291. 9709_s19_qp_72 Q: 7
613
614 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
615

292. 9709_s19_qp_73 Q: 5
616 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
617

Answer:
618 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

293. 9709_s19_qp_73 Q: 8
619
620 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
621

294. 9709_w19_qp_72 Q: 2
622 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
623

Answer:
624 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

295. 9709_w19_qp_72 Q: 6
625
626 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
627

296. 9709_w19_qp_73 Q: 4
628 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
629

Answer:
630 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

297. 9709_w19_qp_73 Q: 7
631
632 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
633

298. 9709_m18_qp_72 Q: 4
634 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
635

Answer:
636 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

299. 9709_m18_qp_72 Q: 5
637
638 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
639

300. 9709_s18_qp_71 Q: 5
640 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
641

Answer:
642 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

301. 9709_s18_qp_71 Q: 7
643
644 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
645

302. 9709_s18_qp_72 Q: 4
646 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
647

Answer:
648 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

303. 9709_s18_qp_72 Q: 7
649
650 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
651

304. 9709_s18_qp_73 Q: 5
652 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
653

Answer:

305. 9709_w18_qp_71 Q: 2
654 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
655

306. 9709_w18_qp_71 Q: 7
656 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
657

Answer:
658 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

307. 9709_w18_qp_72 Q: 5
659
660 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
661

308. 9709_w18_qp_72 Q: 6
662 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
663

Answer:

309. 9709_w18_qp_73 Q: 2
664 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
665

310. 9709_w18_qp_73 Q: 7
666 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
667

Answer:
668 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

311. 9709_m17_qp_72 Q: 2
669

Answer:
670 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

312. 9709_m17_qp_72 Q: 4
671

Answer:
672 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

313. 9709_s17_qp_71 Q: 2
673

Answer:
674 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

314. 9709_s17_qp_71 Q: 6
675
676 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
677

315. 9709_s17_qp_72 Q: 3
678 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
679

316. 9709_s17_qp_72 Q: 4
680 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
681

317. 9709_s17_qp_73 Q: 4
682 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
683

318. 9709_s17_qp_73 Q: 7
684 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
685

Answer:
686 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

319. 9709_w17_qp_71 Q: 7
687
688 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
689

320. 9709_w17_qp_71 Q: 8
690 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
691

Answer:
692 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

321. 9709_w17_qp_72 Q: 3
693
694 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
695

322. 9709_w17_qp_72 Q: 6
696 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
697

Answer:
698 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

323. 9709_w17_qp_73 Q: 7
699
700 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:
701

324. 9709_w17_qp_73 Q: 8
702 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS
703

Answer:

325. 9709_m16_qp_72 Q: 2
704 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

326. 9709_m16_qp_72 Q: 3

Answer:

327. 9709_s16_qp_71 Q: 1
705

Answer:

328. 9709_s16_qp_71 Q: 4

Answer:
706 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

329. 9709_s16_qp_72 Q: 2

Answer:

330. 9709_s16_qp_72 Q: 4

Answer:
707

331. 9709_s16_qp_73 Q: 2

Answer:

332. 9709_s16_qp_73 Q: 4

Answer:
708 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

333. 9709_w16_qp_71 Q: 2

Answer:

334. 9709_w16_qp_71 Q: 7
709

Answer:

335. 9709_w16_qp_72 Q: 2
710 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

336. 9709_w16_qp_72 Q: 7
711

Answer:

337. 9709_w16_qp_73 Q: 4
712 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

338. 9709_w16_qp_73 Q: 5

Answer:
713

339. 9709_s15_qp_71 Q: 2

Answer:

340. 9709_s15_qp_71 Q: 4
714 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

341. 9709_s15_qp_72 Q: 2

Answer:
715

342. 9709_s15_qp_72 Q: 4

Answer:

343. 9709_s15_qp_73 Q: 2
716 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

344. 9709_s15_qp_73 Q: 5
717

Answer:

345. 9709_w15_qp_71 Q: 7
718 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

346. 9709_w15_qp_72 Q: 7
719

Answer:

347. 9709_w15_qp_73 Q: 5
720 CHAPTER 5. HYPOTHESIS TESTS

Answer:

348. 9709_w15_qp_73 Q: 6
721

Answer:

You might also like