Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
5 views1 page

CK 2

Uploaded by

digitalhelpervr
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
5 views1 page

CK 2

Uploaded by

digitalhelpervr
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 1

9:36 m

Document (1) - Saved

34. Who wrote 'Pride and Prejudice'?


Answer: Jane Austen
35. Which Indian author wrote The God of SmallThin
Answer: Arundhati Roy
36. Who is known as the Bard of Avon?
Answer: William Shakespeare
37. Which book features the character 'Big Brother'?
Answer: 1984 by George Orwell
38. Who wrote 'The Adventures of Tom Sawyer'?
Answer: Mark Twain
39. Which epic poem is attributed to Homer?
Answer: The lliad
40. Who wrote 'The Jungle Book'?
Answer: Rudyard Kipling
5. Current Affairs
41. Who is the current Secretary-General of the Unite
Answer: António Guterres
42. Which country hosted the 2024 Summer Olympics
Answer: France (Paris)
43. Who is the current President of the United States?
Answer: Donald J. Trump
Donald J. Trump was inaugurated as the 47th President of t
States on January 20, 2025.
44. Which country recently became the newest memb
European Union?
Answer: As of now, no new country has joined the Europear
2025. However, Serbia and Montenegro are the most advar
candidates in their negotiation processes with the EU and m
sometime between 2025 and 2030.

45. What is the name of the mission that aims to retur


to the Moon?

B I U A A

You might also like