Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
5 views1 page

CK 5

Uploaded by

digitalhelpervr
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
5 views1 page

CK 5

Uploaded by

digitalhelpervr
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 1

9:35 m

Document (1) - Saved

26. What is the boiling point ot water?


Answer: 100°C or 212°F
27. Which part of the plant conducts photosynthesis?
Answer: Leaves
28. What is the center of an atom called?
Answer: Nucleus
29. Which vitamin is produced when the skin is expos
sunlight?
Answer: Vitamin D
30. What is the primary gas found in the Earth's atmo:
Answer: Nitrogen
4. Literature

31. Who wrote 'Romeo and Juliet?


Answer: William Shakespeare
32. Who is the author of the 'Harry Potter' series?
Answer: JK. Rowling
33. Which novel begins with the line 'Call me Ishmael
Answer: Moby-Dick

34. Who wrote 'Pride and Prejudice'?


Answer: Jane Austen
35. Which lndian author wrote The God of Small Thih
Answer: Arundhati Roy
36. Who is known as the Bard of Avon?
Answer: William Shakespeare
37. Which book features the character Big Brother'?
Answer: 1984 by George Orwell
38. Who wrote The Adventures of Tom Sawyer'?
Answer: Mark Twain
39. Which epic poem is attributed to Homer?
Answer: The lliad
40. Who wrote The Jungle Book'?

B I U A A

You might also like