Thanks to visit codestin.com
Credit goes to www.scribd.com

0% found this document useful (0 votes)
49 views1 page

Pertanyaan Interview

The document summarizes the responses to common interview questions for an administrative staff position in the HR department of a company. The applicant introduces themselves as Muhammad Ghilman, a 22-year-old recent graduate with a degree in office administration who is proficient in Microsoft applications. They explain that they are reliable, able to manage time well, and get along with others. While lacking direct work experience in HR, they completed a 3-month internship in a similar role. They are motivated to join the company due to its reputation and benefits. They promise to improve the company through professionalism, loyalty and integrity. Regarding salary, they will accept the company's policy. They are willing to work overtime occasionally and are currently single

Uploaded by

Muhammad Ghilman
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
0% found this document useful (0 votes)
49 views1 page

Pertanyaan Interview

The document summarizes the responses to common interview questions for an administrative staff position in the HR department of a company. The applicant introduces themselves as Muhammad Ghilman, a 22-year-old recent graduate with a degree in office administration who is proficient in Microsoft applications. They explain that they are reliable, able to manage time well, and get along with others. While lacking direct work experience in HR, they completed a 3-month internship in a similar role. They are motivated to join the company due to its reputation and benefits. They promise to improve the company through professionalism, loyalty and integrity. Regarding salary, they will accept the company's policy. They are willing to work overtime occasionally and are currently single

Uploaded by

Muhammad Ghilman
Copyright
© © All Rights Reserved
We take content rights seriously. If you suspect this is your content, claim it here.
Available Formats
Download as PDF, TXT or read online on Scribd
You are on page 1/ 1

Pertanyaan Interview:

1. Where did you information Job this company?


Answer : I get the information from media sosial / website April 13 2023
2. What is the department and job position your aply?
Answer : I am aply My Self for department HR as staff administrator
3. Can you tell me about like yourself?
Can you introduce your self?
Can you tell me about your background?
Answer : Introduce my self …….

First off all I want to say thank you for this opportunity. I want to introduce my self
My name is Muhammad Ghilman, A. Ma, I am 22 Years old. I was born in Karawang at March, 20th
2001. I was graduated form LP3I College Purwakarta with Major Office Administration Automatization. For
your infiam easy going with new peopleormation I am able to Microsoft Word, Excel & Power Point. I
understand filling system management, business correspondence and human resource management. I’am
Realiable, Able to manage time, I’am easy going with new people, and I’am responsible.
4. Do you have working experience in the same department before?
Answer : Jika tidak ada – No, I don’t have I am a fresh graduate
Jika ada – Yes, I do The experience I have is during an internship at a company, namely Indo
Sadang Fabricator in the HRGA Department as Administrator Staff, for three months
5. Why do you want to work in our company ?
What is your motivation to work in our company ?
Answer : Because your company is very femes with and excellen management / is well know and benefit
your employes.
6. Rell me the reason why should me hiried you ?
Answer : I am a person with high antusialis and motivasion, I am a person who likes to learn new things, I
am a person who can reach the target.
7. If you are accepted, what will you do to improve our company value?
Answer : I am going to do all my jobs with very high profesionalicmen dedication, loyality and integrity
four your company.
8. How much sallary do you want from our company ?
Answer : I would like to be paid according with
Your company policy / city basic weight
“ If you have the experience you can negociate (1 th)
9. Can you work over time?
Answer : yes I can / no, I don’t mine
10. Are you single?
Do you have a plan to get married in the near future ?
Answer : yes, I am. Defenetly no sir, No I don’t have
11. When can you start to work ?
Answer : As soon as possible
12. Do you know about department?
Answer : HRGA is a department that regulates human resources
people and everything related to legal and corporate relations, with planning,
organizing, directing, and controlling.

You might also like